FIPORC tanca dos dies de fira a Riudellots amb molt bona afluència de públic

FIPORC tanca dos dies de fira a Riudellots amb molt bona afluència de públic

18 / Febrer / 2018

Tot i la pluja de dissabte a la tarda, el bon temps s’ha imposat diumenge omplint de visitants Riudellots de la Selva

Més de 130 voluntaris participen activament el l’organització de la Fiporc

La cinquena edició de Fiporc celebrada aquest cap de setmana a Riudellots de la Selva, ha tornat a ser un èxit. Tot i el mal temps viscut dissabte, la bonança de diumenge s’ha imposat durant tot el dia omplint de visitants els carrers del municipi.

Durant  tot el cap de setmana s'ha fet activitats, tallers, degustacions i demostracions per a tots els públics amb el porc com a principal protagonista.

La zona gastronòmica de tast equipada amb taules i cadires, s’ha omplert de gom a gom per degustar i comprar tota mena de productes i derivats del porc, com ara pernils, embotits, botifarres, carn a la brasa, pota i tripa i, fins i tot, raviolis de galta de porc amb ratafia, entre d’altres plats.

Un any més l’àrea de tast ha compartit protagonisme amb l’escenari de demostracions i exhibicions del procés de matança, especejament i elaboració d’embotits a càrrec de diversos voluntaris del poble i els comentaris del popular cuiner i divulgador gastronòmic, Pep Nogué.

FIPORC està impulsada per l’Ajuntament de Riudellots de la Selva amb el suport organitzatiu de l’empresa gironina Incatis i la participació activa de més de 130 voluntaris del poble, sense els quals Fiporc no seria possible, tal i com ha destacat l’alcaldessa, Montserrat Roura i el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Barnés.

Moltes gràcies!