Agenda

17 i 18 de febrer

Programació de la fira

Dissabte, 17 de febrer

9:00 h
  • Obertura de la fira

  • Esmorzar de forquilla de porc

9:00 a 19:00 h
  • Degustació de productes a l’àrea de tast (veure relació de tastets)

  • Venda d’escuts solidaris #PelsValents, per recaptar diners per lluitar contra el càncer infantil, a càrrec dels Vigilants Municipals.

  • Mercat del rebost d’hivern

  • Venda de marxandatge, llaminadures i taller de pintar cares de la fi ra a càrrec dels Hereus i Pubilles

10:00 a 13:00 h
  • Exhibició de ferrar cavalls a càrrec de Xavier Calderó

12:15 a 14:00 h
  • Representacions del procés de matança del porc a càrrec dels voluntaris del poble i conduïdes pel cuiner Pep Nogué:

    • 12.15 h: Especejament del porc
    • 12.55 h: Elaboració de greixons
    • 13.15 h: La carn de perol
    • 13.35 h: Embotir botifarres, fuets i llonganisses
    • 13.55 h: Preparació de lloms, baiones i pernils

11:00 h
  • Passejada de tractors antics. Sortida davant del pavelló de Fontajau de Girona, recorregut per la ciutat i arribada a Riudellots. A partir de les 12 h quedaran exposats a la fira.

    Cal inscripció prèvia abans del 15 de febrer als telèfons 661 514 771 – 636 225 247

11:30 h
  • Inauguració ofi cial de la fi ra a càrrec de les autoritats assistents

11:30 a 13:30 h
  • Animació pels carrers de la vila amb el grup PercuART

15:45 a 18:00 h
  • Representacions del procés de matança del porc a càrrec dels voluntaris del poble i conduïdes pel cuiner Pep Nogué:

    • 15.45 h: Especejament del porc
    • 16.25 h: Elaboració de greixons
    • 16.45 h: La carn de perol
    • 17.05 h: Embotir botifarres, fuets i llonganisses
    • 17.25 h: Preparació de lloms, baiones i pernils

16:00 a 17:00 h
  • Aprèn a fer mandonguilles. Taller infantil, a càrrec de la Carnisseria Güell de Riudellots de la Selva

Diumenge, 18 de febrer

9:00 h
  • Obertura de la fira

  • Esmorzar de forquilla de porc

9:00 a 14:00 h
  • Venda de marxandatge, llaminadures i taller de pintar cares de la fi ra a càrrec dels Hereus i Pubilles

9:00 a 19:00 h
  • Venda d’escuts solidaris #PelsValents, per recaptar diners per lluitar contra el càncer infantil, a càrrec dels Vigilants Municipals.

  • Degustació de productes a l’àrea de tast (veure relació de tastets)

  • Mercat del rebost d’hivern

  • Passeig en poni

10:00 a 13:00 h
  • Construeix el teu «Lloti» a càrrec dels joves de 6è

10:00 a 14:00 h
  • Trobada de puntaires

10:20 a 14:00 h
  • Representacions del procés de matança del porc a càrrec dels voluntaris del poble i conduïdes pel cuiner Pep Nogué:

    • 10.20 h: Elaboració de greixons
    • 10.40 h: La carn de perol
    • 11.00 h: Embotir botifarres, fuets i llonganisses
    • 11.20 h: Preparació de lloms, baiones i pernils
    • 12.15 h: Especejament del porc
    • 12.55 h: Elaboració de greixons
    • 13.15 h: La carn de perol
    • 13.35 h: Embotir botifarres, fuets i llonganisses
    • 13.55 h: Preparació de lloms, baiones i pernils

11:00 a 12:00 h
  • Demostració de màquina antiga de triatge de grana de sembra a càrrec dels voluntaris de la fira

11:30 a 13:30 h
  • Animació pels carrers de la vila amb el grup PercuART

12:00 h
  • Actuació castellera, a càrrec dels Castellers de les Gavarres, els Castellers de Figueres i els Castellers de Rubí.

12:00 a 13:30 h
  • Exhibició de hip-hop a càrrec de l’escola Like a Dream.

15:30 h
  • Entrega de premis del concurs de dibuix «El porquet de Fiporc

15:45 a 18:00 h
  • Representacions del procés de matança del porc a càrrec dels voluntaris del poble i conduïdes pel cuiner Pep Nogué:

    • 15.45 h: Especejament del porc
    • 16.25 h: Elaboració de greixons
    • 16.45 h: La carn de perol
    • 17.25 h: Embotir botifarres, fuets i llonganisses
    • 17.25 h: Preparació de lloms, baiones i pernils

17:00 a 18:00 h
  • Taller - tast L’arròs de galta de porc de Fiporc, a càrrec del cuiner David Sanglas

19:00 h
  • Cloenda de la fira