El futur de la producció porcina i les potencialitats de l’economia circular del secor porcí centren la jornada tècnica de Fiporc

El futur de la producció porcina i les potencialitats de l’economia circular del secor porcí centren la jornada tècnica de Fiporc

16 / Febrer / 2018

Tot i que la programació i les activitats de la cinquena edició de FiPORC es desenvoluparà durant el cap de setmana, aquest divendres al vespre ha tingut lloc la cinquena jornada tècnica adreçada als professionals del sector porcí.

La jornada s’ha dut a terme a les instal·lacions del Foodlab de Riudellots de la Selva, on s’han realitzat diverses ponències.

Eva Mainau, investigadora de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha destacat que el futur de la producció porcina passa pel benestar dels animals.  

Verónica Kuchinow, fundadora i directora del Símbiosy ha centrat la seva intervenció en l’anàlisi dels potencials de l’economia circular en el sector porcí i Josep Collado, secretari general de la FECIC en les perspectives per al sector de les carns de porcí.

La jornada ha finalitzat amb la sessió setmanal de la Llotja de Contractacions de Girona amb la fixació dels preus orientatius dels cereals i de la carn de boví i oví a les comarques gironines.

L’alcaldessa Montserrat Roura i el regidor de Promoció Econòmica Lluís Barnés, han estat els encarregats d’inaugurar la jornada.