Tot a punt per celebrar la sisena edició de FIPORC

07 / Febrer / 2019

Amb el porc com a principal protagonista, Riudellots de la Selva ho té tot a punt per acollir els propers 16 i 17 de febrer la sisena edició de FIPORC.

Durant tot el cap de setmana es durant a terme degustacions, exposicions, presentacions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d'embotits, entre d'altres activitats relacionades amb el món del porc. 

Un any més Fiporc disposarà d'un àmplia zona gastronòmica de tast equipada amb taules i cadires on es podrà degustar i comprar tota mena de productes i derivats del porc. Des dels típics greixons, passant pels embotits, pernils, botifarres, carn a la brasa, pota i tripa, carn de perol entre d’altres.

Com a novetats destacades es podrà visitar un mostra d’oficis antics, hi haurà actuacions musicals, ball de gitanes i a l’àrea de tast s’hi podrà trobar una punxa de 3 botifarres de 3 gustos (escalivada, panses i pinyons, i bolets) així com plats guisats a base de porc (peus de porc amb bolets, rostit de galtes amb prunes, platillo de salsitxes amb costelló i panses).

L'àrea de tast, compartirà protagonisme amb l'escenari de demostracions i exhibicions del procés de matança, especejament i elaboració d'embotits a càrrec de diversos voluntaris del poble i els comentaris del popular cuiner radiofònic Pep Nogué.

Cal destacar també, que la programació inclou una àmplia oferta de tallers i activitats pels visitants.

Sobre FIPORC 

FIPORC va néixer l'any 2014 amb la voluntat de consolidar-se com a fira temàtica de referència a Catalunya, posant en valor tot el que envolta el món del porc on, a Riudellots, s'ha convertit en un dels principals eixos econòmics i símbol identitari de la població.

APP Fiporc i web

Mitjançant l'aplicació oficial de FIPORC (IOS i Android) els visitants a la fira podran trobar informació sobre tots els tastets, expositors, patrocinadors i actes de la fira, situar-los sobre un mapa interactiu i rebre notificacions al mòbil en temps real. 

Podeu consultar la programació des de www.fiporc.cat