Tot a punt per a la 11 edició de FIPORC

Tot a punt per a la 11 edició de FIPORC

07 / Febrer / 2024

Riudellots de la Selva ho té tot a punt per celebrar l’onzena edició de FIPORC. El cap de setmana del 17 i 18 de febrer torna la Fira del Porc per excel·lència de les comarques gironines amb una àmplia programació pensada per gaudir-la amb tota la família.

La programació de la fira inclou, a banda d’exposicions, tallers i tota mena d’activitats vinculades al sector del porc, una àrea de tast gastronòmic on poder menjar i fer degustacions. Aquesta àrea ha anat creixent amb els anys incorporant nous estands. L’àrea de tast funciona amb un sistema de tiquets que es posen a la venda i cada estand ofereix tastos i productes a canvi dels tiquets. 
L'àrea de tast gastronòmic compateix protagonisme amb l'escenari de demostracions i exhibicions del procés de matança, especejament i elaboració d'embotits a càrrec de diversos voluntaris del poble i els comentaris d’experts en la matèria i del cuiner radiofònic Pep Nogué.

Enguany l’Arca de Nogué del programa El Suplement de Catalunya Ràdio s’emetrà en directe des de FIPORC.

Com a novetat, s’ha organitzat un concurs infantil i juvenil de dibuix "El porquet de Fiporc" així com el primer concurs de botifarra que tindrà lloc la setmana abans amb la voluntat de recuperar de tradicions. 

Enguany es recupera la jornada tècnica del sector de la indústria porcina amb la col·laboració d’IRTA.

Consulteu la programació aquí.